Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

" Άρης "

Δεν μπορώ να μην σας παρουσιάσω τον υπέροχο σκυλάκο μου τον "Άρη"... Είναι πολύ παιχνιδιάρης και σκανδαλιάρης!!!


Του άρεσε να κοιμάται όταν ήταν μικρούλης όπου και όπως έβρισκε!!! 


Ακόμα και όταν μεγάλωσε οι σκανδαλιές δεν σταματήσανε,  πάντα έπαιρνε με το στόμα του ένα αντικείμενο και το παιχνίδι άρχιζε!!!


Βέβαια έχει μάθει και να ακούει και να καταλαβαίνει τα πάντα, λίγο υπομονή και χρόνο εάν έχουμε μπορούν να γίνουν άνθρωποι!!!


Δεν είναι τυχαίο που αποκαλούνται οι καλύτεροι φίλοι του ανθρώπου... Η πίστη τους, η εξυπνάδα του αλλά και η αφοσίωση τους είναι απίστευτες ανταποδοτικές!!! Όσο αγάπη και να δώσουμε θα μας το ανταποδώσουν στο δεκαπλάσιο!!!


Είναι μια γλυκιά δέσμευση το να υιοθετήσουμε ένα σκύλο, οι επιλογές τεράστιες και με πολλά σκυλάκια που τους αξίζει να τους δοθεί μια δεύτερη ευκαιρία ως κατοικίδια, δεδομένου ότι οι πρώτοι ιδιοκτήτες τα έχουν εγκαταλείψει!!!
Μήπως ήρθε η ώρα να μπει ένα ακόμα μέλος στην οικογένεια σας;;;







Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Τρίκαλα Κορινθίας

Ένας προορισμός που επισκέφτηκα πρόσφατα ήταν τα Τρίκαλα Κορινθίας, δεν είχα ξαναπάει και οφείλω να πω ότι ήταν πάρα πολύ ωραία και πολύ ασπρισμένα!!!


Εδώ είναι από το Σαλέ στο χιονοδρομικό απολαμβάνοντας έναν καφέ με θέα το Οροπέδιο της Ζηρείας, βέβαια τις πίστες χιονιού δεν καταφέραμε να τις δοκιμάσουμε λόγω αυξημένης χιονόπτωσης!!!

Κατευθυνθήκαμε προς την λίμνη Δόξα η οποία είναι τεχνητή και βρίσκεται στο Φενεό Κορινθίας και φτιάχτηκε έτσι ώστε να ποτίζονται οι καλλιέργειες των κατοίκων. Φυσικά και δεν έχει υλοποιηθεί και παραμένει ένα αναξιοποίητο έργο και λέω φυσικά γιατί δυστυχώς στην Ελλάδα δεν φτιάχνεται τίποτα... Βέβαια δε τα βάζω τόσο και με το κράτος όσο και με τους ίδιους τους κατοίκους αγρότες που μέσα από τον σύλλογο τους δεν κινήθηκαν να το υλοποιήσουν...
Παρόλα αυτά παραμένει ένα τουριστικό μέρος που αξίζει να επισκεφτείτε...


Επίσης στο κέντρο της λίμνης υπάρχει το εκκλησάκι του Αγ. Φανουρίου του οποίου του χρωστάω και μια πίτα...

Μάλλον η επόμενη μου ανάρτηση θα είναι με μια φανουρόπιτα!!!

Για ένα ταγκό!!!


Γεια σας και από μένα...
Είπα να ξεκινήσω και εγώ με την σειρά μου ένα blog καθώς είμαι νέα μαμά και ο περνάω πολλές ώρες μέσα στο σπίτι...
Επομένως ότι φέρνει ο νους εγώ θα σας το παρουσιάζω!!!
Λέω να ξεκινήσω με το να αναρτήσω ένα αγαπημένο μου τραγούδι διότι η ζωή θέλει τρέλα άμα θέλουμε να βρούμε τις πύλες του παραδείσου...